Fasole verde prăjită lent cu salvie
Fasolea verde prăjită lent cu salvie este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 247 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, căței de usturoi, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fasole verde prăjită lent cu salvie, Tocană de miel turcească prăjită lent cu fasole verde, și Fasole verde cu salvie și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare și condimentați cupiper. Aruncați pentru a încorpora uniform.
Transferfasole pe o foaie mare de copt cu margini.
Prăjiți fasolea, amestecând la fiecare 10 minute,până când se ofilesc, se micșorează și se rumenesc lamargini, aproximativ 1 oră. (Este posibil să trebuiască să vă agitați mai des spre sfârșit chiar și pentru rumenire.)