Fasole Verde Peanutty

Fasolea verde Peanutty ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 411 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos de soia, fasole, pastă miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până arahide ai putea urma acest curs principal cu Singură Fată Melty Ciocolata Unt De Arahide Tort ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Fasole Franceză / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, și Salată Farro cu calmar, fasole albă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați fasolea verde și gătiți neacoperite până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se scurge într-un colizor și se scufundă imediat în apă cu gheață timp de câteva minute până se răcește pentru a opri procesul de gătit. Odată ce fasolea verde este rece, scurgeți bine și tăiați-o în bucăți de 2 inci.
În timp ce fasolea verde se gătește, amestecați împreună untul de arahide, zahărul, sosul de soia, arahidele și pasta miso într-un bol de amestecare. Odată ce fasolea verde a fost tăiată, amestecați în sosul de arahide și serviți.