Fasole Verde Glazurată Cu Soia
Soia glazurate fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 73 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 39 de cenți pe porție. 72 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, fasole, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Fasole Lungă Chinezească Glazurată (Sau Fasole Verde), și Fasole Verde Glazurată Cu Soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și condimentați generos cu sare.
Adăugați fasolea verde și blanch până când este crocantă, 2 până la 3 minute. Transferați imediat într-o baie de gheață pentru a opri gătitul, apoi îndepărtați-o pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie sau un suport de răcire pentru a se scurge.
Într-o tigaie mare sotată la foc mediu-mare, adăugați uleiul de canola și untul. Când untul este topit, adăugați usturoiul și amestecați până când este parfumat, 1 până la 2 minute.
Adăugați fasolea verde, sosul de soia, semințele de susan și piperul negru și sotati până când sosul se reduce ușor și acoperă bine fasolea verde, având grijă să nu gătiți prea mult fasolea.
Transferați într-un vas de servit și serviți fierbinte.