Fasole verde cu sos de cremă de muștar și migdale prăjite

Fasole verde cu sos de cremă de muștar și migdale prăjite
Fasolea verde cu sos de cremă de muștar și migdale prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 153 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,09 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de făină, muștar dijon, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Încercați Fasole Verde Sotată Cu Migdale Prăjite, Fasole verde cu lămâie și migdale prăjite, și Fasole verde cu migdale prăjite și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căldură 2 Tbs. de unt într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa; sotati, scuturand tigaia ocazional, pana se rumenesc, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Aruncați ceapa pe o foaie mare de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Adăugați fasole verde, 3/4 cană de apă și o linguriță de sare puțină în tigaia nespălată. Întoarceți căldura la mare; acoperiți și gătiți până când șuvițele de abur scapă în jurul capacului. Setați cronometrul timp de 5 minute; gătiți până la verde strălucitor, dar fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Bucătărie TimerBucătărie Timer
5
Scurgeți fasolea; se transferă pe foaia de prăjituri cu ceapă și se întinde la răcit. (Legumele răcite pot fi acoperite lejer cu folie de plastic și puse deoparte la temperatura camerei cu până la 4 ore înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Cookie-uriCookie-uri
CeapăCeapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FasoleFasole
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Lapte la microunde, bulion de pui și muștar într-o cană de măsurare de tip Pyrex de 1 litru până la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
MuștarMuștar
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
7
Căldură rămasă 2 Tbs. de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Bateți făina, apoi amestecul de lapte fierbinte, până se omogenizează și fierbe. (Sosul se poate face cu până la 4 ore înainte: acoperiți suprafața direct cu folie de plastic, pentru a preveni formarea pielii și refrigerați; reveniți la foc mic înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
9
Adăugați fasole și ceapă; fierbeți până când sosul este suficient de gros pentru a se agăța, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
FasoleFasole
SosSos
10
Se transferă într-un bol de servire, se presară migdale prăjite și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista