Fasole verde cu sos de cremă de muștar și migdale prăjite
Fasolea verde cu sos de cremă de muștar și migdale prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 153 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,09 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de făină, muștar dijon, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Încercați Fasole Verde Sotată Cu Migdale Prăjite, Fasole verde cu lămâie și migdale prăjite, și Fasole verde cu migdale prăjite și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căldură 2 Tbs. de unt într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati, scuturand tigaia ocazional, pana se rumenesc, 5 pana la 7 minute.
Aruncați ceapa pe o foaie mare de prăjituri.
Adăugați fasole verde, 3/4 cană de apă și o linguriță de sare puțină în tigaia nespălată. Întoarceți căldura la mare; acoperiți și gătiți până când șuvițele de abur scapă în jurul capacului. Setați cronometrul timp de 5 minute; gătiți până la verde strălucitor, dar fraged.
Scurgeți fasolea; se transferă pe foaia de prăjituri cu ceapă și se întinde la răcit. (Legumele răcite pot fi acoperite lejer cu folie de plastic și puse deoparte la temperatura camerei cu până la 4 ore înainte.)
Lapte la microunde, bulion de pui și muștar într-o cană de măsurare de tip Pyrex de 1 litru până la abur.
Căldură rămasă 2 Tbs. de unt în tigaie.
Bateți făina, apoi amestecul de lapte fierbinte, până se omogenizează și fierbe. (Sosul se poate face cu până la 4 ore înainte: acoperiți suprafața direct cu folie de plastic, pentru a preveni formarea pielii și refrigerați; reveniți la foc mic înainte de a continua.)
Adăugați fasole și ceapă; fierbeți până când sosul este suficient de gros pentru a se agăța, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Se transferă într-un bol de servire, se presară migdale prăjite și se servește imediat.