Fasole verde cu slănină și șalotă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu slănină și șalotă. Această rețetă servește 10. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 139 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți la îndemână slănină, unt, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fasole verde cu slănină și șalotă, Fasole Verde Cu Slănină Și Șalotă, și Fasolea verde a lui Tom cu șalotă.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 4 minute.
Scurgere. Clătiți sub apă rece.
Se scurge bine. Se usucă cu prosoape de hârtie. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Înfășurați în prosoape de hârtie; închideți într-o pungă de plastic resigilabilă și refrigerați.)
Gatiti slanina in tigaie mare si grea la foc mediu pana cand este crocanta.
Transferați pe prosoape de hârtie și scurgeți. Aruncați toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime de slănină în tigaie.
Adăugați untul în tigaie și topiți la foc mediu.
Adăugați șalotă și saut până la licitație și auriu, aproximativ 4 minute.
Se adauga fasolea si saut-ul pana se incalzeste, aproximativ 6 minute.
Adăugați slănină în tigaie și aruncați pentru a amesteca. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se transferă în castron și se servește.