Fasole verde cu brânză albastră
Nevoie de un garnitură fără gluten? Fasolea verde cu brânză albastră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 157 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită oregano, fâșii de slănină, sare și jumătate și jumătate smântână. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încearcă Brânză Albastră Fasole Verde, Brânză albastră-fasole verde de nuc, și Blue Cheese Pecan Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele opt ingrediente într-un blender; acoperiți și procesați până se combină. Adăugați treptat ulei într-un flux constant, procesând până se omogenizează; pus deoparte.
Așezați fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Gatiti, neacoperit, timp de 8-10 minute sau pana cand este fraged.
Se scurge și se pune într-un castron de servire.
Stropiți cu amestecul de brânză albastră și presărați slănină.