Fasole Verde Balsamică
Fasolea verde balsamică este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 235 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Dacă aveți oțet balsamic, piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Verde Balsamică, Fasole Verde Cu Glazură Balsamică, și Fasole Verde Balsamică De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde in apa sarata clocotita pentru a acoperi 5 pana la 6 minute sau pana cand este crocanta; se scurge. Scufundați fasolea verde în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit și scurgeți.
Amestecați oțetul, zahărul brun și muștarul până se omogenizează.
Gatiti ceapa in ulei incins in tigaie la foc mediu, amestecand des, 1 minut sau pana se inmoaie. Se amestecă amestecul de oțet, sare și piper.
Adăugați fasole verde; aruncați pentru a acoperi.