Fasole Roșie Royal Street

Fasole Roșie Royal Street
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fasolea roșie Royal Street. O porție conține 439 calorii, 28G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.29 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de hock de șuncă, frunze de dafin, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Ceapă Roșie Murată, și Pom Kir Royal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați toate ingredientele, cu excepția cepei verzi și a sosului fierbinte în aragazul lent și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Gatiti la foc mic timp de 8 ore.
3
Înainte de servire, îndepărtați frunzele de dafin și garnisiți cu ceapă verde. Condimentațicu sos fierbinte sau un strop de oțet condimentat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Se servește peste orez alb pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
5
Retipărit cu permisiunea de la In a While, Crocodile: New Orleans Slow Cooker Recipes de Patrice Keller Kononchek și Lauren Malone Keller. Copyright 2014 de Patrice Keller Kononchek și Lauren Malone Keller. Fotografii de Michael Palumbo. Publicat de Pelican Publishing Company, Inc.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista