Fasole roșie Cajun și orez
Reteta Cajun fasole roșie și orez este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. O porție conține 2 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 3 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână apă, ceapă verde, legături picante de cârnați și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Crock Pot fasole roșie și orez, Fasole roșie Cajun și orez, și Fasole roșie Cajun și orez.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți orezul și amestecul de sos, apa și cârnații până la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți; gatiti aproximativ 25 de minute, amestecand ocazional, pana cand orezul este fraged.
Se amestecă fasolea; se încălzește 1 minut.
Lăsați să stea 5 minute. Puf de orez.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Pazo de Galegos Albarino cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Pazo de Galegos Albarino]()
Pazo de Galegos Albarino
Acest Albarino 100% este un vin cu adevărat distinctiv și expresiv provenit din viță de vie cu randament scăzut. Prin utilizarea fermentației malolactice parțiale, acest vin prezintă o prospețime mai mare și o expresie aromatică. Acest vin de culoare paie se mândrește cu arome de măr verde, citrice ușoare și nuanțe florale. La gust, acest vin este simbolul prospețimii, cu o expresie ușor tartă a aceluiași măr verde și citrice. Aciditatea ceva mai mare este un motiv de sărbătoare, deoarece acest vin se va împerechea minunat cu orice număr de alimente picante sau mai bogate.