Fasole Pinto cu capete arse ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 8,54 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 115 g de proteine , 69 g de grăsimi și un total de 1429 de calorii . Această rețetă de la Foodnetwork necesită pudră de usturoi, zahăr brun, miere și morcov. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Rețete similare includ Noapte de taco tare de casă cu carnitas și fasole pinto , fasole pinto, ardei prăjiți și supă de varză și spaghete cu ton cu fasole .
Instrucțiuni
1
Pune uleiul de canola și baconul într-un cuptor olandez de fontă mediu sau emailat, la foc mediu. Gatiti pana devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
O Mână De Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați morcovii și ceapa în tigaie și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn De Pecan
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan, Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați usturoiul și gătiți, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați fasolea, sosul de grătar, 1 cană de bulion, mierea și zahărul brun și amestecați ușor pentru a se combina; se asezoneaza cu sare si piper. Acoperiți și fierbeți, aproximativ 20 de minute. Verificați dacă amestecul este uscat, iar dacă este, mai adăugați puțin bulion. Continuați să fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute. Se amestecă capetele arse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Slănină Afumată Dublu, Tăiată Cubulețe Mici
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Se ornează blatul cu pătrunjel și se lasă să stea 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Într-o cratiță mare la foc mediu, topește untul și aspiri ceapa și usturoiul până devin translucide, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
7
Adăugați roșiile și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
8
Adăugați ingredientele rămase și fierbeți 20 de minute.
9
Amestecul se face piure într-un robot de bucătărie, se toarnă într-un bol și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Poate fi refrigerat până la 1 săptămână sau congelat.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Amestecă toate condimentele într-un bol. Frecați generos toată pieptul cu condimente, înfășurați strâns în folie de plastic și dați la frigider pentru cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Scoateți pieptul din frigider cu 1 oră înainte de a începe procesul de afumare pentru a elimina răceala și îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
12
Fă-ți afumătorul să funcționeze la 225 de grade F cu cărbune de lemn de esență tare și câteva pumni de așchii de lemn înmuiate. Această temperatură trebuie menținută pe tot parcursul fumului. (Dacă utilizați un grătar: setați grătarul pentru căldură indirectă, împrăștiind cărbunii pe o parte a grătarului și împrăștiind așchiile de lemn deasupra. Mențineți temperatura la 225 de grade pe tot parcursul procesului de afumare, adăugând așchii după cum este necesar până înfășurați pieptul în folie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Așezați pieptul cu partea grasă în sus pe grătarul pentru afumător și închideți-l pentru a fuma lung.
14
Deschideți afumătorul de grătar la fiecare oră sau 2 și pulverizați pieptul din belșug cu suc de mere pentru a împiedica uscarea cărnii. De asemenea, păstrați sucul de mere în tava cu apă dacă utilizați un afumător de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
15
Când temperatura internă ajunge la 165 până la 170 de grade, după aproximativ 4 ore, înfășurați pieptul în folie de aluminiu și continuați să gătiți încă 3 1/2 până la 4 1/2 ore. Acest mic truc este de mare ajutor pentru ca carnea să fie fragedă, mai ales pentru începători. Să ne gândim că un piept afumat la aproximativ 200 de grade va dura aproximativ 1 1/2 oră pe kilogram. Pieptul se face când temperatura internă atinge 185 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
16
Scoateți și lăsați să se odihnească 20 de minute înainte de a tăia felii.
17
Scoateți folia de pe piept peste o tigaie mare sau de unică folosință și rezervați lichidul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
18
Tăiați punctele pieptului și rezervați pentru o altă utilizare.