Fasole Pinto cu capete arse

Fasole Pinto cu capete arse
Fasole Pinto cu capete arse ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 8,54 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 115 g de proteine , 69 g de grăsimi și un total de 1429 de calorii . Această rețetă de la Foodnetwork necesită pudră de usturoi, zahăr brun, miere și morcov. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Rețete similare includ Noapte de taco tare de casă cu carnitas și fasole pinto , fasole pinto, ardei prăjiți și supă de varză și spaghete cu ton cu fasole .

Instrucțiuni

1
Pune uleiul de canola și baconul într-un cuptor olandez de fontă mediu sau emailat, la foc mediu. Gatiti pana devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
O Mână De Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteO Mână De Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați morcovii și ceapa în tigaie și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn De PecanAșchii De Lemn De Pecan
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan, Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 OreAșchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan, Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați usturoiul și gătiți, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 OreTimp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați fasolea, sosul de grătar, 1 cană de bulion, mierea și zahărul brun și amestecați ușor pentru a se combina; se asezoneaza cu sare si piper. Acoperiți și fierbeți, aproximativ 20 de minute. Verificați dacă amestecul este uscat, iar dacă este, mai adăugați puțin bulion. Continuați să fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute. Se amestecă capetele arse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Slănină Afumată Dublu, Tăiată Cubulețe Mici8 Uncii De Slănină Afumată Dublu, Tăiată Cubulețe Mici
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Se ornează blatul cu pătrunjel și se lasă să stea 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Într-o cratiță mare la foc mediu, topește untul și aspiri ceapa și usturoiul până devin translucide, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Adăugați roșiile și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
8
Adăugați ingredientele rămase și fierbeți 20 de minute.
9
Amestecul se face piure într-un robot de bucătărie, se toarnă într-un bol și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Poate fi refrigerat până la 1 săptămână sau congelat.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Amestecă toate condimentele într-un bol. Frecați generos toată pieptul cu condimente, înfășurați strâns în folie de plastic și dați la frigider pentru cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Scoateți pieptul din frigider cu 1 oră înainte de a începe procesul de afumare pentru a elimina răceala și îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
12
Fă-ți afumătorul să funcționeze la 225 de grade F cu cărbune de lemn de esență tare și câteva pumni de așchii de lemn înmuiate. Această temperatură trebuie menținută pe tot parcursul fumului. (Dacă utilizați un grătar: setați grătarul pentru căldură indirectă, împrăștiind cărbunii pe o parte a grătarului și împrăștiind așchiile de lemn deasupra. Mențineți temperatura la 225 de grade pe tot parcursul procesului de afumare, adăugând așchii după cum este necesar până înfășurați pieptul în folie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
13
Așezați pieptul cu partea grasă în sus pe grătarul pentru afumător și închideți-l pentru a fuma lung.
14
Deschideți afumătorul de grătar la fiecare oră sau 2 și pulverizați pieptul din belșug cu suc de mere pentru a împiedica uscarea cărnii. De asemenea, păstrați sucul de mere în tava cu apă dacă utilizați un afumător de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Când temperatura internă ajunge la 165 până la 170 de grade, după aproximativ 4 ore, înfășurați pieptul în folie de aluminiu și continuați să gătiți încă 3 1/2 până la 4 1/2 ore. Acest mic truc este de mare ajutor pentru ca carnea să fie fragedă, mai ales pentru începători. Să ne gândim că un piept afumat la aproximativ 200 de grade va dura aproximativ 1 1/2 oră pe kilogram. Pieptul se face când temperatura internă atinge 185 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
16
Scoateți și lăsați să se odihnească 20 de minute înainte de a tăia felii.
17
Scoateți folia de pe piept peste o tigaie mare sau de unică folosință și rezervați lichidul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
18
Tăiați punctele pieptului și rezervați pentru o altă utilizare.

Ingrediente

1parmezan rasienibahar, solienibahar, sol1parmezan raschile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte3Crustă: firimituri de biscuiți grahamchile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte4kgpiept, netăiatpiept, netăiat1parmezan rascârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș2Crustă: firimituri de biscuiți graham(1/4 băț) unt(1/4 băț) unt850ardei habeneropinto beans, drained, rinsed well and drained againpinto beans, drained, rinsed well and drained again2Crustă: firimituri de biscuiți graham8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană1(vinete)morcov, ras pe găurile mari ale unei răzătoare cutiemorcov, ras pe găurile mari ale unei răzătoare cutie1Oreos dublu umplutcayennecayenne1parmezan rassemințe de țelinăsemințe de țelină205ardei habenerohomemade chicken stock or low-sodium canned broth, plus more if neededhomemade chicken stock or low-sodium canned broth, plus more if needed1parmezan raspasilla chile pulberepasilla chile pulbere1parmezan rassemințe de coriandru, măcinatesemințe de coriandru, măcinate2Crustă: firimituri de biscuiți graham(Marea Britanie folosește coacăze)(Marea Britanie folosește coacăze)3Crustă: firimituri de biscuiți grahammelasă întunecatămelasă întunecată2Crustă: firimituri de biscuiți grahamMuștar DijonMuștar Dijon3cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați1parmezan rasfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună851 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilr mierer miere1parmezan ras1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale601 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare8creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat3Crustă: firimituri de biscuiți grahamzahăr brun deschiszahăr brun deschis1parmezan rassemințe de muștar, măcinatesemințe de muștar, măcinate1(vinete)Ceapă spaniolă, tăiată în zaruri miciCeapă spaniolă, tăiată în zaruri mici1parmezan rasoregano uscatoregano uscat1parmezan raslichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1parmezan raspaprika spaniolă afumatăpaprika spaniolă afumată1Mânătorn fresh parsley leavestorn fresh parsley leaves7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloak or pecan wood chips, or 6 big chunks, soaked in cold water for at least 1 hour and up to 4 hoursoak or pecan wood chips, or 6 big chunks, soaked in cold water for at least 1 hour and up to 4 hours6roșii prune, tăiate cubulețe grosiereroșii prune, tăiate cubulețe grosiere11 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă roșie, tăiată finceapă roșie, tăiată fin227ardei habenerodouble-smoked slab bacon, cut into small dicedouble-smoked slab bacon, cut into small dice1parmezan rasSos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista