Fasole neagră și salsa de porumb

Fasole neagră și salsa de porumb
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da fasole neagră și porumb Salsan un try. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 24 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână fasole, porumb, salsa și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa de fasole neagră și porumb, Salsa de fasole neagră și porumb (cu conținut scăzut de grăsimi), și Fasole neagră și salsa de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați salsa, fasolea neagră și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
2
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub o singură plută. Prezența sa este simțită imediat sub forma unei arome de parfum și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe palat, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de bramble și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o luminozitate subiacentă, este un Pinot Noir complet, echilibrat și meritat deschis. Remarcabila epocă din 2018 sărbătorește echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu ușurință toate cele de mai sus.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista