Fasole neagră și orez în felul tău
Fasole neagră și orez calea ta este o fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 683 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de orez, semințe de dovleac, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Încercați Orez și fasole neagră (aragaz de orez), fasole neagră și orez, și Fasole neagră și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Aruncați cartofii dulci cu ulei și sare, apoi întindeți în 1 strat într-o tigaie mare de mică adâncime. Prăjiți, amestecând și răsturnând o dată sau de două ori, până se înmoaie și se rumenesc, 35 până la 40 de minute.
Aduceți apa, orezul și sarea la fiert într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri, apoi reduceți focul și gătiți, bine acoperit, până când orezul este fraged și apa este absorbită, aproximativ 15 minute.
Lăsați să stea, acoperit, la foc 5 minute, apoi pufați cu o furculiță.
Prăjiți semințele de dovleac într - o tigaie grea uscată de 10 până la 12 inci (nu se lipeste; de preferință fontă) la foc moderat, amestecând, până când semințele sunt umflate și aurii palide, 3 până la 4 minute.
Se transferă într-un castron și se amestecă ulei și sare după gust.
Reîncălziți fasolea neagră, subțierea cu apă, dacă este necesar, apoi serviți împreună cu orez, cartofi dulci, semințe de dovleac și acompaniamente, fiecare într-un castron separat.