Fasolea neagră și orezul ușor cu aromă de rom ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.59 pe portie. O porție conține 624 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, morcov, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Fasole neagră ușoară și orez, Ușor Lime coriandru fasole neagră și orez brun, și Fasole neagră ușoară și orez: o latură mexicană simplă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă morcovii, țelina, usturoiul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă fasolea neagră, sarea, piperul, 1/4 cană de pătrunjel și romul întunecat. Continuați să gătiți până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Neagră
Ulei De Măsline
Rom închis
Morcov
Pătrunjel
țelină
Usturoi
Piper
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se servește peste un pat de orez și se ornează cu 1 linguriță de pătrunjel.