Fasolea neagră și orezul necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 372 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, okra, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Orez și fasole neagră (aragaz de orez), Fasole neagră și orez, și Fasole Neagră Și Orez.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați sare și fasole. Lăsați fasolea să se rehidrateze fierbând timp de 15 minute, îndepărtând "spuma" de pe suprafața apei și lăsându-i să stea, acoperită, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Sare
3
Încălziți uleiul într-o oală separată și sotati ceapa până începe să devină translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați 6 căni de apă în acest vas, apoi adăugați orez, lăsând să fiarbă până când apa este absorbită și orezul este moale, aproximativ 20 de minute. Se amestecă okra în oală de orez pentru a încălzi okra. Amestecați ușor orezul și okra cu fasolea și roșiile într-un castron și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Fasole
Apă
Bame
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura