Fasole neagră, porumb și orez galben
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Fasolea neagră, porumbul și orezul galben ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 123 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole, porumb de sâmbure, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Somn acoperit cu Pecan cu o Succotash de fasole de unt, porumb galben, orez negru și spanac proaspăt, Fasole neagră și orez galben, și Fasole neagră și orez galben.
Instrucțiuni
Aduceți orezul, apa și uleiul de măsline la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Amestecați fasolea, porumbul, sucul de lămâie și chimenul într-un castron mare. Se amestecă orezul fiert și se servește.