Fasole neagră la grătar cu rom

Fasole neagră la grătar cu rom
Gratar fasole neagră cu rom este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 9 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ardei jalape, rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Carne de porc și fasole neagră: grătar Slow Cooker Magic, Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, și Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți chorizo într-o cratiță mare la foc mediu până se rumenesc, amestecând să se sfărâme; se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa, usturoiul și jalapeos în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand ceapa este frageda. Se amestecă ketchup-ul și ingredientele rămase, cu excepția fasolei; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional. Se amestecă chorizo și fasole; se fierbe timp de 1 oră la foc mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Criss Cross Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Criss Cross Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Criss Cross Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Încrucișează surse din diferite podgorii Imobiliare (vârsta medie de 80 de ani) pentru a găsi cei mai buni struguri pentru a produce acest vin luxuriant. Criss Cross Old Vine Zinfandel are arome delicioase de cireșe negre și gem de fructe de pădure.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate12
BucătăriiGrătar
Revista