Gratar fasole neagră cu rom este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 9 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ardei jalape, rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Carne de porc și fasole neagră: grătar Slow Cooker Magic, Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, și Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiți chorizo într-o cratiță mare la foc mediu până se rumenesc, amestecând să se sfărâme; se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa, usturoiul și jalapeos în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand ceapa este frageda. Se amestecă ketchup-ul și ingredientele rămase, cu excepția fasolei; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional. Se amestecă chorizo și fasole; se fierbe timp de 1 oră la foc mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Criss Cross Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.