Fasole Lima la grătar
Rețeta Fasole Lima la grătar se poate face în aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă face 12 porții cu 247 de calorii, 9 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați apă, ketchup, sos de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 6 ar spune că s-a potrivit. Funcționează bine ca garnitură ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 58%, ceea ce este bun. Rețete similare includ fasole Lima la grătar, cârnați și fasole Lima la grătar și fasole Lima.
Instrucțiuni
Pune fasolea într-o cratiță mare; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inchi. Aduceți la fierbere; se fierbe 2 minute.
Se ia de pe foc; se acopera si se lasa sa stea 1 ora.
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând apa. Întoarceți fasolea în cratiță.
Se adauga 6 cani de apa, ceapa si sare; amesteca bine. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 până la 1-3/4 ore sau până când fasolea este fragedă.
Scurgeți și aruncați lichidul. Se amestecă ketchup-ul, zahărul brun, siropul, sosul de ardei iute și baconul.
Transferați într-un 2-qt neuns. vas de copt sau oala de fasole. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute sau până când devine spumoasă.