Fasole La Cuptor

Fasole La Cuptor
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea la cuptor ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 427 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 43 minute. Un amestec de miere, sos de piper, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Cele mai bune fasole la grătar și încă 5 fasole la cuptor de iubit, Fasole La Cuptor, și Cele Mai Bune Fasole Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală grea sau cuptor olandez, adăugați slănina tocată și gătiți la foc mediu doar până când grăsimea începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați fasole coaptă, ketchup, zahăr brun, sos de ardei iute și miere și aduceți la foc mic la foc mediu. Reduceți ușor căldura pentru a menține un foc mic timp de 25 până la 30 de minute sau până când aromele sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Fasole La CuptorFasole La Cuptor
Zahăr BrunZahăr Brun
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MiereMiere

Echipamente

DificultateMediu
Gata În43 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista