Fasole Fava cu roșii și ceapă
Fasolea Fava cu roșii și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Fava condimentată cu roșii și ceapă (fault Imdamis), Fasole Fava cu ceapă roșie și mentă (Fave con Cipolla Rossan e Menta ), și Fasole Fava cu sos de usturoi de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Scoateți fasolea din păstăi; aruncați păstăile. Gatiti fasolea in apa clocotita timp de 1 minut.
Îndepărtați fasolea cu o lingură cu fante. Plonjați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Îndepărtați pielea exterioară dură din fasole; aruncați pielea. Pune fasolea deoparte.
Combinați fasolea, roșiile și următoarele 6 ingrediente (prin piper negru) într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit, aruncând bine.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute, amestecând o dată.
Combinați zahărul, 1/2 linguriță de oțet și 1/8 linguriță de sare într-un castron mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Stropiți peste amestecul de fasole, aruncând ușor pentru a acoperi.