Fasole Elegantă Și Orez Peste Verdeață

Fasolea elegantă și orezul peste verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 493 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pătrunjel, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Încercați Fasole Elegantă Și Orez Peste Verdeață, Fasole, verdeață și orez pentru bloggerii alimentari împotriva foamei, și Bomba pui de Sud cu fasole roșie și orez și verdeață Collard pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Așezați punga în tigaie de 13x9x2 inci.
Adăugați usturoi, făină, ulei de măsline sare și piper în punga de cuptor Reynolds. Strângeți ușor pentru a amesteca ingredientele.
Adăugați fasole, orez, brânză albastră și pătrunjel în punga cuptorului. Întoarceți ușor pungile de mai multe ori pentru a amesteca ingredientele. Aranjați ingredientele într-un strat în pungă. Rabatați sacul deschizându-l de două ori pentru a-l ține deschis; pus deoparte.
Cuptor cu microunde stoc de legume într-un vas sau o cană de măsurare pentru microunde timp de aproximativ 2 minute la putere mare până când stocul este foarte fierbinte. Se toarnă cu grijă sau se toarnă peste ingrediente în punga cuptorului. Desfaceți cu atenție deschiderea sacului.
Închideți geanta cu cravată din nailon.
Tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus lângă cravată. Puneți capetele pungii în tigaie.
Coaceți 20 de minute sau până când orezul este gata.
Lăsați să stea 5 minute. Tăiați cu atenție punga deschisă; se amestecă. Pentru a servi, așezați 1 cană de verdeață în fiecare vas de servire; se acoperă cu 1 1/4 căni de orez și fasole.
Garnisiți cu brânză albastră mărunțită suplimentară și piper negru proaspăt măcinat, dacă doriți.