Fasole dulce și picantă
Fasolea dulce și picantă este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 250 de calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole Dulce Și Picantă Cu Șuncă, Fasole dulce și picantă, și Fasole dulce și picantă la grătar.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez la foc mediu 5 minute sau doar pana cand este crocant.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie; întoarceți slănina în tigaie.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, amestecand des.
Adăugați pasta de roșii; gatiti 2 minute, amestecand des.
Adăugați melasă, zahăr, jalapeo, muștar și ardei roșu; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă fasolea și 4 căni de apă. Creșteți căldura la mediu-mare; aduceți amestecul la fierbere.
Se ia de pe foc. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 3 ore. Se amestecă restul de 1 cană de apă. Acoperiți și coaceți încă 1 oră sau până când fasolea este fragedă, dar nu se destramă, iar lichidul este aproape absorbit.
Se scoate din cuptor; se amestecă sare.