Fasole Dilly

Fasole Dilly
Fasolea Dilly este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 farfurie. O porție conține 243 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de semințe de muștar, usturoi, oțet distilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 276 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este minunat. Încercați Fasole Dilly, Fasole Dilly, și Fasole Dilly Picantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sterilizați 8 borcane (1 halbă) în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Combinați apa, sarea de decapare și oțetul într-o oală mare și aduceți la fierbere. Când începe să fiarbă, reduceți căldura la minim și păstrați la foc mic în timp ce împachetați borcanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În fiecare borcan puneți următoarele: 1 cap de mărar, 1 lingură de condimente de decapare, 1 lingură de semințe de muștar, 1 piper chile uscat, 2 căței de usturoi și 1/8 linguriță de alum. Împachetați fasolea în borcanele condimentate într-o poziție în picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
AlaunAlaun
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
4
Puneți saramura fierbinte în borcane, lăsând 1/2 inch de spațiu în partea de sus. Înșurubați capacele pe borcane și procesați într-o baie de apă fierbinte timp de 6 minute pentru a sigila. A se păstra cel puțin 2 săptămâni înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista