Fasole Dilly
Fasolea Dilly este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 farfurie. O porție conține 243 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de semințe de muștar, usturoi, oțet distilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 276 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este minunat. Încercați Fasole Dilly, Fasole Dilly, și Fasole Dilly Picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sterilizați 8 borcane (1 halbă) în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute.
Combinați apa, sarea de decapare și oțetul într-o oală mare și aduceți la fierbere. Când începe să fiarbă, reduceți căldura la minim și păstrați la foc mic în timp ce împachetați borcanele.
În fiecare borcan puneți următoarele: 1 cap de mărar, 1 lingură de condimente de decapare, 1 lingură de semințe de muștar, 1 piper chile uscat, 2 căței de usturoi și 1/8 linguriță de alum. Împachetați fasolea în borcanele condimentate într-o poziție în picioare.
Puneți saramura fierbinte în borcane, lăsând 1/2 inch de spațiu în partea de sus. Înșurubați capacele pe borcane și procesați într-o baie de apă fierbinte timp de 6 minute pentru a sigila. A se păstra cel puțin 2 săptămâni înainte de a mânca.