Fasole Cannellini cu cârnați și salvie
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Fasolea Cannellini cu cârnați și salvie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 419 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, fasolea cannellini, semințele de fenicul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Fasole Cannellini Cu Usturoi Și Salvie, Cannellini cu roșii și salvie, și Cârnați prăjiți cu mere, ceapă și salvie.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare și adâncă la foc mediu; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați legături de cârnați și gătiți 5 minute sau până se rumenesc pe toate părțile.
Scoateți legăturile de cârnați din tigaie și puneți-le deoparte.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; se sotează la foc mediu 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă fasolea, roșiile și semințele de fenicul. Aduceți la fierbere; întoarceți cârnații în tigaie. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute sau până când se termină cârnații.
Se ia de pe foc; se amestecă salvie.