Fasole Cannellini cu cârnați italieni la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fasolea Cannellini cu cârnați italieni la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1133 calorii, 52G de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,38 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de suc rezervat, piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fasole Cannellini și cârnați italieni, Supă de varză și cârnați cu fasole Cannellini, și Farfalle cu cârnați, fasole Cannellini și Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 1/2 lingură. ulei și usturoi la foc mediu timp de 2 minute.
Adăugați ceapa; gatiti pana devine translucid, aproximativ 4 minute.
Adăugați roșiile, sucul și ardeiul roșu zdrobit și fierbeți timp de 2 minute.
Adăugați fasolea și sarea, amestecați, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare și acoperiți cu spray de gătit.
Adăugați cârnați și gătiți pe toate părțile până la grătar frumos, aproximativ 10 minute.
Scoateți din tigaie și feliați pe jumătate pe lungime. Întoarceți cârnații în tigaie, tăiați partea în jos și gătiți, 5 minute.
Chiar înainte de servire, adăugați rucola la fasole, amestecați pentru a combina, acoperiți și gătiți timp de 3 minute sau până când rucola se ofilește.
Adăugați salvie și 1 lingură rămasă. ulei.