Fasole afumată, slănină și coacere cu ouă
Coacerea cu fasole afumată, slănină și ouă necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 359 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime. 49 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cutii g fasole haricot, zahăr muscovado, sos Worcestershire și oțet de vin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine cu ouă de praz și roșii, Coacere Fumurie Cu Trei Fasole, și Smoky Trei Fasole Coace.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Răsturnați fasolea într-un vas mare de copt cu passata, boia de ardei, oțet, zahăr și sos Worcestershire. Condimentează și amestecă bine. Împrăștiați lardonii deasupra, acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți fasolea din cuptor, scoateți folia și amestecați bine. Reveniți la cuptor, neacoperit, timp de 10 minute pentru a crocanta slănina. Acum puteți răci și răci fasolea până la 2 zile sau puteți îngheța până la 3 luni. Doar dezghețați și încălziți înainte de a continua.
Bateți ouăle și laptele cu niște condimente. Înmuiați triunghiurile de pâine în amestecul de ouă, apoi stratificați-le pe suprafața boabelor.
Se toarnă restul de ou peste pâine și se fierbe timp de 20 de minute, sau până când pâinea este umflată și aurie.