Fasii de curcan cu ardei prăjiți și fasole

Benzi de curcan Herbed cu ardei prăjiți și fasole este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 280 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ardei grași prăjiți, coajă de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ardei și fasole neagră pe un pat de fâșii de Tortilla crocante, Halibut prăjit în tigaie cu fasole Corona Herbată, și Halibut prăjit în tigaie cu fasole Corona Herbată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierce felii de curcan uniform cu o furculiță.
Amestecați condimentele italiene, 1/2 lingură de ulei, suc de lămâie și următoarele 3 ingrediente. Înveliți feliile de curcan cu amestec de ulei. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Gatiti feliile de curcan, in loturi, in restul de 1 lingura ulei fierbinte intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu 3 minute pe fiecare parte sau pana cand este gata.
Scoateți curcanul din tigaie, acoperiți și păstrați la cald.
Adăugați fasole și ardei în tigaie; gatiti la foc mediu pana se incalzeste bine, amestecand usor.
Tăiați feliile de curcan transversal în fâșii de 1/2 inci. Aranjați pe un platou de servire. Se acoperă cu amestec de fasole.
Combinați nucile de pin, coaja de lămâie rasă și pătrunjelul.