Farro-ul Lidiei Bastianich cu ton și roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Farro-ul Lidiei Bastianich cu Tunan și roșii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 952 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de farro, căței de usturoi plinuți, fulgi de peperoncino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ 50 de femei schimbătoare de jocuri în mâncare-Lidia Bastianich-Sweet And S, Salată Tunan Și Farro, și Farro cu o singură tigaie cu roșii.
Instrucțiuni
Aruncați farro într-o sită și clătiți sub apă rece.
Lăsați-l să se scurgă, apoi aruncați-l într-o oală mare, împreună cu 6 căni de apă, frunzele de dafin, 1/2 linguriță sare și 2 linguri de ulei de măsline. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la foc mic și acoperiți parțial. Gatiti pana cand boabele sunt fierte, dar sunt inca putin al dente, aproximativ 30 de minute. Cea mai mare parte a lichidului trebuie absorbită, dar scurgeți orice apă rămasă. Aruncați frunzele de dafin.
Între timp, adăugați 1/3 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare. Când uleiul începe să strălucească, adăugați usturoiul și peperoncino, amestecând cu o lingură de lemn până când amestecul este foarte parfumat, 30 de secunde până la un minut.
Adăugați roșiile, 2 lingurițe de sare și caperele.
Lăsați amestecul să buleze aproximativ cinci minute, amestecând ocazional.
În timp ce gătiți, scurgeți conservele de ton și folosiți degetele pentru a fulgi tonul în bucăți de 1/2 inch. După ce roșiile au fiert timp de cinci minute, adăugați tonul în fulgi în tigaie. Amestecați cu grijă amestecul, astfel încât să nu rupeți prea mult tonul. Gatiti, amestecand cu grija la fiecare minut sau cam asa ceva, inca cinci minute.
Reduceți căldura la mediu și turnați uleiul de măsline rămas (aproximativ 3 linguri). Se amestecă farro și se gătește până când farro este foarte fierbinte și acoperit în sos, aproximativ un minut. Condimentează cu mai multă sare, dacă este nevoie.
Se ornează cu pătrunjelul și se servește imediat.