Fantome De Pâine De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați fantomele de pâine de porumb. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 532 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fantome în noroi, Șuncă pe fantome, și Fantome Marshmallow pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.aburiți o foaie de copt mare, cu margini, cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, combinați făina, făina de porumb, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mare, amestecați untul topit și zahărul.
Bateți ouăle până se combină bine.
Adăugați ingrediente uscate în amestecul de zară și amestecați cu o lingură de lemn până când se combină, lăsând câteva bucăți. Nu amestecați prea mult.
Se toarnă pe foaia de copt, se întinde uniform și se coace până devine aurie și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 20 până la 25 de minute.
Așezați tigaia pe un suport de sârmă pentru a se răci.
Folosiți un tăietor de prăjituri în formă de fantomă de 3 până la 4 inci pentru a forma fantome de pâine de porumb.