Fajitas de creveți Cyndi
Fajitas de creveți Cyndi este un pescatarian felul principal. O porție conține 261 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,85 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes necesită suc de lămâie, ceapă, brânză Monterey jack și porumb. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 51%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fajitas De Creveți, Fajitas De Creveți, și Fajitas De Creveți.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați Worcestershire, suc de lămâie, sos de soia și pudră de chile.
Adăugați creveții și marinați 15 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti dovleceii, ceapa si porumbul timp de 10 minute sau pana cand legumele sunt fragede. Se acoperă pentru a se încălzi și se lasă deoparte.
Într-o tigaie separată încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați creveții și gătiți timp de 3 până la 5 minute, până când creveții sunt roz.
Combinați creveții și legumele.
Așezați amestecul de creveți și legume în tortilla; presărați cu brânza Monterey Jack și coriandru.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Fajitas funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros standard. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Calista Coast Range Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir]()
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșul și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.