Faceți O Adevărată Provocare Alimentară: Carne De Vită Sacadată!
Faceți O Adevărată Provocare Alimentară: Carne De Vită Sacadată! ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 86 de cenți pe porție. Dacă aveți friptură rotundă, pudră chipotle chile, pudră garilc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 de ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cum se face carnea de vită măcinată sacadată, Granola de zi cu zi de la Real Food, Real Simple, și Carne De Vită Sacadat, Cowboy Stil Carne De Vită Sacadat.
Instrucțiuni
Așezați friptura tăiată într-o pungă de plastic resigilabilă.
Bateți sosul de soia, zahărul din trestie, pudra de ceapă, pudra de usturoi și chipotle chile împreună într-un bol mare de amestecare și turnați în punga de plastic resigilabilă peste friptură. Marinati la frigider cel putin 4 si pana la 8 ore.
Scurgeți marinada din carne și așezați fâșiile de carne de vită condimentată pe tăvile deshidratatorului alimentar. Deshidratați la aproximativ 140 F aproximativ 24 până la 36 de ore, în funcție de umiditatea ambientală a bucătăriei dvs. Odată uscat, sacadatul de vită poate fi păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de aproximativ 3 luni.