Faceți O Adevărată Provocare Alimentară: Carne De Vită Sacadată!

Faceți O Adevărată Provocare Alimentară: Carne De Vită Sacadată!
Faceți O Adevărată Provocare Alimentară: Carne De Vită Sacadată! ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 86 de cenți pe porție. Dacă aveți friptură rotundă, pudră chipotle chile, pudră garilc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 de ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cum se face carnea de vită măcinată sacadată, Granola de zi cu zi de la Real Food, Real Simple, și Carne De Vită Sacadat, Cowboy Stil Carne De Vită Sacadat.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura tăiată într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Bateți sosul de soia, zahărul din trestie, pudra de ceapă, pudra de usturoi și chipotle chile împreună într-un bol mare de amestecare și turnați în punga de plastic resigilabilă peste friptură. Marinati la frigider cel putin 4 si pana la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Scurgeți marinada din carne și așezați fâșiile de carne de vită condimentată pe tăvile deshidratatorului alimentar. Deshidratați la aproximativ 140 F aproximativ 24 până la 36 de ore, în funcție de umiditatea ambientală a bucătăriei dvs. Odată uscat, sacadatul de vită poate fi păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de aproximativ 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită SacadatCarne De Vită Sacadat
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
DehydratorDehydrator
DificultateExpert
Gata În32 hrs, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista