Fabienne la grătar' Papcinna ' copane

Copanele 'Papcinna' la grătar ale lui Fabienne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 368 calorii, 27G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Un amestec de fulgi de piper, sare de țelină, pudră de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 58 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 55%. Rețete similare includ Copane De Curcan La Grătar, Copane Proaspete Cu Ghimbir La Grătar, și Umed Copane.
Instrucțiuni
Bateți uleiul de măsline, oțetul de cidru, ardeiul, busuiocul, sarea de țelină, pudra de muștar, scorțișoara și fulgii de ardei roșu împreună într-un bol; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați copane, înveliți cu marinata, stoarceți excesul de aer din pungă și sigilați. Marinați la frigider, 8 ore până peste noapte.
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scoateți copanele din marinată și agitați pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Se toarnă marinada într-o cratiță mică și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți timp de 10 minute; deoparte.
Gatiti copane pe gratar preîncălzit, ungand frecvent cu marinată încălzită și de cotitură 1/4 rândul său, la fiecare 12 minute, până când nu mai roz la os și sucurile rula clar, aproximativ 48 de minute în total. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).