Espresso Noroios
Espresso Slushy ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 100 de calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână espresso instant, suc de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, și Negrese Espresso mexicane cu glazură de ciocolată Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mare, combinați zahărul și 6 căni de apă. Aduceți la fierbere. Gatiti pana se dizolva tot zaharul.
Se ia de pe foc, se adaugă espresso-ul, se amestecă și se lasă să se absoarbă timp de 10 minute. Strecurați lichidul într-o tigaie superficială (aproximativ 2 inci înălțime).
Adăugați sucul de lămâie și coaja.
Așezați tigaia în congelator. Folosind o furculiță, zdrobiți amestecul la fiecare 30 de minute până când este ferm, dar nu înghețat tare (ar trebui să fie ușor noroios), aproximativ 2 ore. Pentru a servi, lingurați nămolul în pahare sau boluri.
Stropiți cu smântână și garnisiți cu mai multă coajă, dacă doriți.