Engleză Toffee Cheesecake
O porție conține 378 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 8 fani. Un amestec de cremă de brânză philadelphia, unt, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Engleză Toffee Cheesecake, Cheesecake de Crăciun cu umplutură de caramel englezesc, și Caramele Englezești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° dacă utilizați o tigaie argintie de 9 inci (sau325 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă de 9 inci).
Amestecați firimiturile, zahărul granulat și untul; apăsați ferm pe fundul tigaiei.
Coaceți 10 min.; rece . Creșteți temperatura cuptorului la 232°.
Bateți crema de brânză și zahărul brun într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați vanilie; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare. Se amestecă 1/2 cană de bomboane.
Coaceți 10 min. Reduceți temperatura cuptorului la 121°; continuați să coaceți 25 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați un cuțit mic sau o spatulă metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei. Dați la frigider câteva ore sau peste noapte. Se acoperă cu bomboanele rămase chiar înainte de servire. Păstrați restul de cheesecake la frigider.