Enchiladas de homar cu sos picant de dovlecei

Enchiladas de homar cu sos picant de dovlecei
Rețeta de homar Enchiladas cu sos picant de dovlecei ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 50 minute. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 6 și costă $ 4.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână brânză feta, pudră de ceapă, smog elvețian și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Linguină de dovlecei cu Langostinos și sos de homar, Enchiladas de curcan și dovlecei cu sos Tomatillo Verde, și Enchiladas de vită cu sos roșu picant.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Într-o tigaie sotată la foc mediu, adăugați 3 linguri de ulei de măsline și sotati dovleceii, jalapenos, usturoiul și ceapa până încep să se caramelizeze, aproximativ 5 minute. Apoi adăugați bulionul de legume și reduceți focul. Se condimentează amestecul cu sare și piper și se fierbe 20 de minute. Puree într-un blender și ajustați condimentele, dacă este necesar. (Vezi nota lui Cook.) Țineți cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Sareți apa clocotită cu generozitate și albiți frunzele de smog elvețian doar până când șchiopătează, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Scoateți și scurgeți.
5
Într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline, coriandrul, chimenul și pudra de ceapă. Gatiti pana cand parfumati, aproximativ 20 de secunde. Apoi adăugați homarul, sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper. Gatiti inca 30 de secunde pana la 1 minut, doar pentru ca aromele sa se combine. Aveți grijă să nu gătiți prea mult homarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Pentru a asambla, așezați o lingură de homar în fiecare frunză de brustă elvețiană albită și înfășurați-o ca o enchilada. Apoi turnați sosul deasupra și garnisiți cu brânza feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Chard ElvețianChard Elvețian
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brocard Vau De Vey Premier Cru Chablis. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Brocard Vau De Vey Premier Cru Chablis
Brocard Vau De Vey Premier Cru Chablis
Un halat auriu pal în pahar. Pe nas, predominanța citricelor, confit de lamaie. Gustul este gustos, cu o salinitate aproape picantă și un finisaj foarte elegant.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista