Enchiladas cu fructe de mare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 261 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână amestec de brânză mexicană, roșii, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 125 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Cele Mai Bune Enchiladas Cu Fructe De Mare, Cele Mai Bune Enchiladas Cu Fructe De Mare, și Enchiladas Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, gătiți ceapa în unt la foc mediu până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
3
Combinați smântâna și făina până se omogenizează; adăugați treptat la amestecul de ceapă. Se amestecă bulionul, ardeii iute, coriandrul și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 2-3 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Cană De Usturoi Tocat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Se ia de pe foc; se amestecă 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Așezați crabul într-un castron mic; se amestecă 1/2 cană de sos. Lingurați cantități egale pe tortilla; rulați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Crabi
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Așezați cusătura în jos într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30 de minute. Descoperi; se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați să stea 5 minute. Se acoperă cu roșii, ceapă verde și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Aluat De Pâine De Porumb
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Enchilada. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Brooks Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Brooks Willamette Valea Pinot Noir
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, Merișoare de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o pământească minunată de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotfinisează cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!