Enchilada dulci și sărate

Enchilada dulci și sărate
Sweet N Savory Enchiladas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 1,56 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 610 calorii , 27 g de proteine și 42 g de grăsimi . Această rețetă servește 12. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Un amestec de oregano, ceapă verde, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 43% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Enchiladas cu halibut sărat , Enchilada cu halibut sărat și Burgeri dulci și sărati .

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați roșiile, ceapa, usturoiul și condimentele. Acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-o cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adaugă ulei. Se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 3 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se ia de pe foc. Adăugați treptat o cantitate mică de amestec fierbinte de roșii în smântână, amestecând constant. Întoarceți totul în tigaie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și cârnații la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă 2/3 cană de sos de smântână de roșii. Puneți amestecul de carne pe tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Rulați și puneți cu cusătura în jos într-o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Turnați sosul rămas peste enchilada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Se presară cu brânzeturi.
10
Coaceți încă 10 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
11
Se presară cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi combinat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Vinul Parducci Small Lot Pinot Noir New Label cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vin Parducci Lot Mic Pinot Noir New Label
Vin Parducci Lot Mic Pinot Noir New Label
Pinot Noir oferă arome de zmeură suculentă, coaptă și căpșuni. Aromele sale de fructe de pădure sunt pline și bogate la palat, reluând o notă de cedru în final. Savurați acest vin roșu cu corp mediu cu somon la grătar, muschi de porc și bucăți fine de carne roșie.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista