Empanadas de Cangrejo y Mango (Empanadas de Crab și Mango)
Rețeta Empanadas de Cangrejo y Mango (Empanadas de Crab și Mango) ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 12 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 27 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână mango, ou, masa de empanadas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Empanadas de Flor De Calabaza (Flori de dovleac Empanadas), Empanadas de curcan și piure de cartofi-Empanadas de Pavo, și Empanadas de pipi Circularn (Empanadas umplute cu arahide și cartofi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 7 ingrediente.
Tăiați aluatul Empanada în 12 cercuri folosind un tăietor de biscuiți de 4 inci. Lingură 1 lingură umplând pe jumătate din fiecare cerc, lăsând o margine de 1/2 inch.
Combinați apa și oul; periați amestecul de ouă în jurul marginii fiecărui cerc. Îndoiți aluatul peste umplutură; apăsați marginile împreună cu o furculiță sau degetele pentru a sigila.
Așezați empanadas pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; periați cu amestecul de ouă rămas.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până devin aurii.