Empanadas cu ciocolată și nucă de cocos
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare europeană. Încercați să faceți acasă empanada cu ciocolată și nucă de cocos. Această rețetă servește 18 și costă 31 de cenți per porție. O porție conține 220 de calorii , 3 g de proteine și 11 g de grăsimi . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 39 de minute . 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți sare, nucă de cocos, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Încercați empanadas în stil argentinian , empanadas cu frangipane Nutella și empanada cu unt cu trufe și praz cu pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați untul și crema de brânză. Bateți cu un mixer electric la viteză medie până la mare timp de 30 de secunde.
Adăugați zahăr pudră, cacao neîndulcit Ghirardelli®, scorțișoară, sare și, dacă doriți, ardei chile ancho măcinat. Bateți până se combină, răzuind bolul din când în când. Bateți oul până se combină. Bateți cât mai mult din făină cu mixerul. Se amestecă orice făină rămasă cu o spatulă sau o lingură de lemn. Împărțiți aluatul în jumătate. Acoperiți și lăsați la rece aproximativ 2 ore sau până când aluatul este ușor de manevrat.
Pentru umplutură, într-un castron mic, combinați 1/2 cană Chips de copt Ghirardelli 60% Cacao Bittersweet Chocolate și 1/4 cană nucă de cocos.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Tapetați două foi de copt cu hârtie de copt sau folie; puse deoparte. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați jumătate din aluat pe rând până la o grosime de aproximativ 1/8 inch.** Folosind un tăietor de prăjituri canelat sau simplu rotund de 3 inchi, tăiați aluatul.
Așezați cercuri pe foile de copt pregătite.
Așezați o linguriță plină de umplutură în centrul fiecărui cerc. Ungeți ușor marginile cercurilor cu apă. Îndoiți fiecare cerc în jumătate; apăsați ușor marginile pentru a sigila. Păstrați resturile de aluat și rulați din nou, răcind aluatul, dacă este necesar.
Coaceți timp de 8 până la 9 minute sau până când marginile sunt ferme.
Transferați prăjiturile pe un grătar; rece.
Într-un castron mic pentru cuptorul cu microunde, combinați 1/2 cană Chipsuri de copt Ghirardelli 60% Cacao Bitterweet Chocolate și scurtarea. Puneți la microunde la putere medie (50 la sută) timp de 1 minut.
Scoateți și amestecați. Dacă ciocolata nu este topită, întoarceți-vă la cuptorul cu microunde și repetați etapa de încălzire, amestecând la fiecare 30 de secunde pentru a evita arsurile. Puneti amestecul de ciocolata intr-o punga mare de plastic auto-sigilanta. Snip off colț; picurați ciocolată peste empanadas. Dacă doriți, stropiți cu nucă de cocos prăjită.
Se lasă să stea până se întărește ciocolata. Savurați imediat sau păstrați într-un recipient ermetic la temperatura camerei timp de până la 3 zile. Pentru o depozitare mai lungă, congelați empanadas nedecorate timp de până la trei luni. A servi, dezghețați; stropiți cu ciocolată și lăsați să stea până se întărește.