Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Empanadanul cu cartofi dulci. Această rețetă servește 24 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 254 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de miere, nuci pecan, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 16%. Încercați Chipotle Fasole Neagră Și Cartofi Dulci Empanada, Empanada cu carne de porc marinată și ardei roșii prăjiți (Empanada de Lomo) din ' Spania, și Carne De Vită Măcinată Și Umplutură De Empanada De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Spălați și uscați cartofii dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
4
Așezați pe o tavă de foi și împingeți cu furculița.
5
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace timp de 40 de minute sau până este fiert și moale.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți până se răcește suficient pentru a manipula. Împărțiți cartoful și îndepărtați pulpa cu o lingură într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
7
Adăugați brânză de capră, nuci pecan, ceapă verde și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Brânză De Capră
Scorțișoară
Nuci Pecan
8
Se amestecă bine.
9
Preîncălziți friteuza la 375 grade F.
10
Periați marginile exterioare ale wontonului cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
11
Adăugați aproximativ 1 linguriță în centrul fiecărei desfrânate. Îndoiți marginile pentru a face un triunghi și sigilați ferm marginile.
12
Fry wontons în friteuza. Flip și așteptați până la maro auriu și crocant.
13
Îndepărtați cu un păianjen și scurgeți pe o tavă de foaie căptușită cu prosop de hârtie.