Eglefinul cu legume proaspete de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 1 și costă $18.37 pe portie. O porție conține 1475 calorii, 142g de proteine, și 26g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, praf de usturoi, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul, puteți urma acest fel principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Eglefin Cu Legume Proaspete De Vară, Hârtie proaspătă de orez (primăvară/vară) rulouri cu ierburi și legume în, și Noul eglefin Nordic pe legume mărunțite cu GREMOLATA de migdale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul într-o tigaie și adăugați cartofii, ceapa, fulgii de ardei roșu, cimbru, praf de usturoi și sare.La foc moderat, acoperiți și gătiți timp de 15 minute, amestecând frequently.In o tigaie de copt de 9" adăugați felii de lămâie, așezați peștele peste lămâie și acoperiți cu dovlecei, piper galben și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Ardei Galben
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Se toarnă vinul peste pește și legume.Acoperiți cu AME tecul de cartofi și garnisiți cu parmsean.Acoperiți și coaceți într-un cuptor de 375 de grade timp de 30 de minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.