Eggs9rod la Goldenrod
Ouă la Goldenrod ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 186 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, făină de aur, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ouăle de aur ale lui Sue, Ouă Goldenrod, și Mănâncă pentru opt dolari: ouă de aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați ouăle; separați albușurile de gălbenușuri. Tăiați albușurile în bucăți de mușcătură. În castron mic, mash galbenusurile cu furculita sau apăsați prin filtru fin. Pune deoparte.
Într-o cratiță grea de 1 litru, topiți untul la foc mic. Cu măturică, bate în făină, sare și piper. Gatiti la foc mic, amestecand pana cand amestecul este neted si bulbuc.
Scoateți sosul de pe foc. Se amestecă laptele.
Întoarceți sosul la căldură; se încălzește la fierbere, amestecând constant. Se fierbe 1 minut sau până când sosul se îngroașă ușor.
Se ia de pe foc. Îndoiți albușurile de ou tocate în sos alb.
Pentru a servi, aranjați bucăți de pâine prăjită cu unt pe 4 farfurii de servire.
Se toarnă ouă cremă peste bucăți de pâine prăjită cu unt; se presară cu gălbenușuri.