Eggnog Euforic

Eggnog Euforic
Eggnog euforic ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $1.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, lichior de portocale, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Eggnog pâine cu ciocolată cu unt brun glazură de Eggnog, Budincă de pâine cu Croissant de ouă cu sirop de ouă de Caramel, și Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă.

Instrucțiuni

1
Combinați înghețată, ouă, bourbon, coniac, lichior de portocale și 1/4 linguriță de nucșoară rasă într-un blender. Se amestecă la cea mai mică viteză până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Bomboane De Unt Tari ZdrobiteBomboane De Unt Tari Zdrobite
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Presărați fiecare porție cu ciocolată rasă sau nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
3
Retipărit cu permisiunea Southern Cocktails (cronică, 200
4
de Denise Gee.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
OcaziiCrăciun
Revista