Edamame și friptură

Edamame și friptură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Edamame și Steak Stir-Fry. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $2.93 pe portie. O porție conține 296 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de ardei gras tricolor pre-tocat, edamame, friptură de mușchi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Friptură De Susan Se Amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și varză se amestecă.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit; adăugați benzi de friptură. Se amestecă 5 minute sau până când friptura este gata; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați edamame și apă în tigaie; se prăjește 2 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați amestecul de ardei gras; se prăjește 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
4
Adăugați usturoiul; se prăjește 1 minut. Se amestecă sosul de ungere; gatiti, amestecand continuu, 1 minut sau pana se incalzeste bine. Întoarceți carnea de vită în amestecul de legume; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
5
Se servește cu: Spritzer de portocale-ananas
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
SpritzerSpritzer
PortocaliuPortocaliu

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista