Eclairs lui Mel

Eclairs lui Mel
Eclairs lui Mel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 112 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de extract de migdale, ciocolată, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Alessandro-fi, Eclairs, și Eclairs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Ungeți o foaie de copt sau tapetați-o cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aduceți 2 linguri de apă și 1/4 cană de unt la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la minim și adăugați 1/2 cană de făină, amestecând puternic până când amestecul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Transferați amestecul într-un bol de amestecare sau în mixer și bateți ouăle, pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4
Introduceți amestecul pe foaia de copt folosind o pungă de patiserie, o pungă cu fermoar din plastic cu colțul tăiat sau doar modelându-l cu o spatulă. Ar trebui să aveți șase degete de 4 inci sau 12 eclere mai mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Coaceți produsele de patiserie în cuptorul încins până când sunt pufoase și aurii (30 până la 50 de minute, în funcție de mărimea lor).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din cuptor și lăsați cojile să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Pentru a face crema, amestecați 6 1/2 linguri de zahăr alb, 5 linguri de făină și sare într-o cratiță. Se amestecă laptele și se aduce amestecul la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Turnați amestecul de lapte fierbinte într-un flux constant în oul bătut, amestecând constant. Întoarceți amestecul în cratiță și aduceți doar la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Se ia de pe foc și se transferă într-un vas de amestecare pentru a se răci. Amestecați extractul de migdale; acoperiți suprafața cu folie de plastic și refrigerați până când sunteți gata să umpleți eclerele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
10
Pentru glazură, combinați ciocolata, 1 lingură de unt și 2 linguri de apă într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Se încălzește ușor până când amestecul s-a topit.
12
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 cană de zahăr de cofetari. Dacă glazura este prea groasă, adăugați puțină apă. Pentru glazura mai cremoasă, înlocuiți laptele cu 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
13
Tăiați vârfurile cojilor răcite și umpleți-le cu cremă. Înlocuiți blaturile și glazurați-le cu glazura de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista