Eclairs lui Mel
Eclairs lui Mel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 112 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de extract de migdale, ciocolată, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Alessandro-fi, Eclairs, și Eclairs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Ungeți o foaie de copt sau tapetați-o cu hârtie pergament.
Aduceți 2 linguri de apă și 1/4 cană de unt la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la minim și adăugați 1/2 cană de făină, amestecând puternic până când amestecul formează o bilă.
Transferați amestecul într-un bol de amestecare sau în mixer și bateți ouăle, pe rând.
Introduceți amestecul pe foaia de copt folosind o pungă de patiserie, o pungă cu fermoar din plastic cu colțul tăiat sau doar modelându-l cu o spatulă. Ar trebui să aveți șase degete de 4 inci sau 12 eclere mai mici.
Coaceți produsele de patiserie în cuptorul încins până când sunt pufoase și aurii (30 până la 50 de minute, în funcție de mărimea lor).
Scoateți din cuptor și lăsați cojile să se răcească.
Pentru a face crema, amestecați 6 1/2 linguri de zahăr alb, 5 linguri de făină și sare într-o cratiță. Se amestecă laptele și se aduce amestecul la fierbere la foc mediu.
Turnați amestecul de lapte fierbinte într-un flux constant în oul bătut, amestecând constant. Întoarceți amestecul în cratiță și aduceți doar la fierbere, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se transferă într-un vas de amestecare pentru a se răci. Amestecați extractul de migdale; acoperiți suprafața cu folie de plastic și refrigerați până când sunteți gata să umpleți eclerele.
Pentru glazură, combinați ciocolata, 1 lingură de unt și 2 linguri de apă într-o cratiță.
Se încălzește ușor până când amestecul s-a topit.
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 cană de zahăr de cofetari. Dacă glazura este prea groasă, adăugați puțină apă. Pentru glazura mai cremoasă, înlocuiți laptele cu 2 linguri de apă.
Tăiați vârfurile cojilor răcite și umpleți-le cu cremă. Înlocuiți blaturile și glazurați-le cu glazura de ciocolată.