Easy Irish Colcannon

Easy Irish Colcannon
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Easy Irish Colcannon ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 221 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, cartofi, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Rețete similare includ Irish Colcannon, Irish Colcannon, și Irish Colcannon.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii, varza și ceapa verde într-o tigaie mare de sos, umpleți cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CartofiCartofi
VarzăVarză
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți legumele și puneți-le într-un castron mare. Puneți cartofii și legumele cu untul folosind o furculiță până când amestecul este gros, turnându-se în jumătate și jumătate treptat pe măsură ce zdrobiți. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
CartofiCartofi
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista