Durerea Perdu cu afine și portocaliu este o vegetarian farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 1,12 USD pe porție. O porție conține 406 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați afine, coajă de portocală, suc proaspăt de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Durere Perdu, Durere Perdu, și Durere Perdu.
Instrucțiuni
1
Pentru pâine prăjită: într-un bol mediu, bateți ouăle, laptele, coaja de portocală și scorțișoara împreună până se omogenizează.
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă amestecul într-o caserolă de 9 pe 13 inci.
3
Adăugați feliile de pâine într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
4
Lăsați pâinea să se înmoaie timp de 10 minute, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
5
Pentru sirop: curățați portocala și îndepărtați miezul alb. Folosind un cuțit de decojire, tăiați de-a lungul membranei de pe ambele părți ale fiecărui segment. Eliberați segmentele și puneți-le într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Adăugați zahărul, apa, lichiorul de portocale sau sucul de portocale, dacă utilizați, anasonul stelar și bățul de scorțișoară. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant, până când zahărul s-a dizolvat. Se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Lichior De Portocale
Pudră De Gelatină De Merișoare
Chile Scotch Bonet, Tocat
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați siropul să se răcească, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți păstăile de anason stelat și bățul de scorțișoară și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Chile Scotch Bonet, Tocat
9
Preîncălziți o tavă sau o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic și adăugați untul. Folosind o spatulă, scoateți feliile de pâine din amestecul de ouă, permițând scurgerea excesului de lichid. Gatiti pana la aur, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Așezați pe 4 farfurii de servire și stropiți cu siropul de portocale și segmentele portocalii. Într-un castron mic, aruncați afinele și menta împreună și lingurați deasupra toastului francez. Praf cu zahăr pudră și serviți.