Duo Tater Coace
Duo Tater coace ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 220 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți cutii de carton tartinabile arpagic și cremă de ceapă brânză, piper, cartofi de aur yukon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Tater Tot Coace, Ham ' n ' Tater Bake, și Hot Dog și Tater coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii roșii într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până se înmoaie.
Între timp, puneți cartofii dulci într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți; mash cu jumătate din crema de brânză și smântână și toată brânza Colby.
Scurgeți cartofii roșii; amestecați cu crema de brânză rămasă și smântâna. Se amestecă laptele, parmezanul, sarea și piperul.
Spread 2-2 / 3 cesti russet amestec de cartofi în fiecare din cele două unse 11-in. x 7-în. vase de copt.
Strat cu 4 căni amestec de cartofi dulci. Repetați straturile.
Se întinde cu amestecul de cartofi roșcat rămas.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 15 minute sau până la încălzire.
Combinați ingredientele de topping; presărați peste Caserole.
Coaceți 2-3 minute mai mult sau până când brânza este topită.