Dulciuri de ciocolată cu unt de arahide
Tratamente cu ciocolată cu unt de arahide ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 6 și costă 42 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine, 45 g de grăsimi și un total de 564 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați înveliș de bomboane de ciocolată cu lapte, unt de arahide cremos, prăjituri cu unt de arahide gata de coacere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Deliciile crocante de ciocolată cu unt de arahide, prăjiturile cu ciocolată și unt de arahide și răsfățurile Krispy cu unt de arahide și ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Coaceți fursecurile conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se răcește pe gratele de sârmă.
Ungeți 12 fursecuri cu 1/2 linguriță unt de arahide fiecare; lingura ciocolata topita peste unt de arahide.
Lăsați să stea 5 minute sau până când se fixează. Salvați cookie-urile rămase pentru o altă utilizare.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tratamentul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.