Dulceata De Piersici-Vidalia
Dulceata de piersici-Vidalia este o fără gluten și vegan rețetă cu 48 de porții. O porție conține 87 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un condiment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, piersici, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Gem De Piersici Cu Rubarbă, Bacon și gem de whisky, și Gem De Cireșe.
Instrucțiuni
Puneți piersicile într-un vas mare de apă clocotită; gatiti 1 minut.
Scurgeți și scufundați piersicile în apă cu gheață; scurgere. Curățați piersicile; se toacă grosier.
Combinați piersicile tocate, zahărul și ingredientele rămase într-un vas mare și greu; aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura și fierbeți până când este ușor groasă și redusă la 6 căni (aproximativ 45 de minute), îndepărtând ocazional spuma de pe suprafața amestecului. Se răcește; aruncați busuiocul.
Se toarnă într-un recipient etanș. (
Amestecul se va îngroșa pe măsură ce se răcește.) Acoperiți și răciți.
Notă: puneți la frigider gemul într-un recipient etanș până la trei săptămâni.