Dulce De Leche budinca
Dulce De Leche budinca este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 481 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte condensat, sare, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 238 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Dulce De Leche Budinca de orez, Budincă de pâine cu banane-Dulce de leche, și Budincă de pâine cu dovleac cu Dulce de Leche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o cutie nedeschisă de 14 uncii de lapte condensat îndulcit într-o cratiță mică. Umpleți cratița cu apă până când ajunge la 3/4 din partea laterală a cutiei.
Aduceți cratița la fierbere la foc mare, apoi reduceți la foc mic.
Lăsați să fiarbă cel puțin 3 ore și până la 5 ore, răsturnând cutia la fiecare 30 de minute și adăugând mai multă apă ori de câte ori nivelul scade până la jumătatea drumului de pe părțile laterale ale cutiei.
Folosind un dispozitiv de ridicare a borcanelor, clești sau mănușă de cuptor rezistentă la căldură, scoateți cutia din apă și lăsați să se răcească la temperatura camerei până când este ușor de manevrat, 30 de minute.Notă: veți avea nevoie de dulce de leche în valoare de două cutii pentru această rețetă, așa că fie folosiți o cratiță suficient de largă pentru a găzdui două cutii cu spațiu, fie păstrați două cratițe mici în același timp.
Pentru a face budinca: într-o cratiță medie amestecați energic laptele, smântâna grea, amidonul de porumb, gălbenușurile de ou, zahărul brun și sarea.
Gatiti la foc mediu-mare, batand constant, pana se ingroasa, 5-6 minute. (Odată ce puteți ridica telul din budincă și lasă o umbră slabă, este gata; această budincă va părea mult mai groasă decât altele, dar odată ce adăugați sosul se va subția.)
Strecurați budinca printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, presând budinca prin sită cu o spatulă de silicon.
Bateți dulce de leche direct în baza de budincă fierbinte până se încorporează complet.
Se răcește la temperatura camerei timp de 10 minute. Apăsați un strat de folie de plastic pe suprafața budincii și răciți complet la frigider, 2 ore.